maanantai 20. kesäkuuta 2016

Goodbye Lounatuuli!

14. Testipäivä


Tänään päättyi lyhyt, mutta melko intensiivinen suhteemme. Lounatuulen oli aika lähteä uuden polkijan matkaan uusille reiteille. Hyvin meillä yhteistyö sujui. Tosin oma ajo- ja testaamisinto vähän laantui alun yli-innon jälkeen. Ehkä syynä enemmän kaikenlaiset muut jutut ja menot ja tapahtumat, jotka eivät sopineet yhteen päivittäisen fillaroinnin kanssa.

Työmatka aamulla oli normaali reilut 12 km.

Päivällä oli käynti kaupungilla. Sen tein työvaatteissa ja citylookissa. 
 

Taas vahvistui käsitykseni ei-pyöräilijäystävällisestä Hämeenlinnasta. Menomatkalla ajoin kaksi kertaa umpikujaan. Opastusta saisi kyllä olla pyöräteillä paremmin, myös tietöiden katkaisella reiteillä. Pääsin perille ja takaisin ajaetta osasin kiertää esteet. 8 kilometriä plakkariin. Kaupunkiajossa keskinopeus jää 15-16 km/h, sillä niin paljon tulee stoppeja ja etenkin ne muut huimapäiset kypärättömät pyöräilijät hirvittää.

Loma on tulollaan ihan jo nurkan takana. Oma 7 vaihteinen fillari saa olla lomafillarointien kaveri. En ole vaihtamassa sähköisempään, vaikka tosi positiiviset fiilikset sähkäavusta on testiajossa tullutkin. Tämä blogi on nyt viittä vaille valmis. Vielä jonkinlaisen loppuyhteenvedon kirjaan lähipäivinä. 

Lounatuulelle toivotan hyvää kesää ja paljon ajokilometrejä seuraavien ajajien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti